camere live

Ada1

Ada2

Raluca1

Raluca2

Sâmbătă, 29 Februarie 2020 la Domeniul Schiabil Șureanu va avea loc Cupa de Schi Șureanu, o competiţie open pentru copii cu vârste peste 7 ani și adulți, organizată de către Domeniul Schiabil Șureanu, Șureanu Mountain Sport Center, Școala de Schi Șureanu și Asociația Arbitrilor de Schi din Sibiu.

Scopul competiției este atragerea unui număr cât mai mare de participanți și spectatori ai acestei discipline sportive. Întrecerile vor fi în aşa fel organizate, încât să dea posibilitatea tuturor practicanților schiului alpin, să-și perfecționeze deprinderile tehnico – tactice specifice și să-și pună în valoare talentul sportiv.

Competiţia se va desfăşura de-a lungul unei singure etape, în ziua de Sâmbătă, 29 Februarie 2020, pe Pârtiile Domeniului Schiabil Șureanu. În clasamentul final vor conta timpii realizați pe parcursul celor două manșe ale competiției.

Taxa de participare pentru CUPA DE SCHI ȘUREANU este de 40 de lei/ concurent, și poate fi achitată până la momentul începerii concursului. Se poate achita această taxă numerar la secretariatul concursului înainte de validarea înscrierilor. Neplata taxei atrage după sine neprimirea competitorului la start.

Înscrierea concurenţilor pentru CUPA DE SCHI ȘUREANU se va face numai TELEFONIC, prin intermediul unui SMS transmis la numărul de telefon 0799189094, care să conțină numele complet și data nașterii, până în ziua de miercuri, 26 februarie 2020, orele 18:00.

După acest termen nu se mai primesc cereri de înscriere. În ziua competiției nu se vor face înscrieri, doar cazuri excepționale.

Se anunță o competiție pe cinste, cu premii pe măsură. Pentru Locul I, Locul II si Locul III, organizatorii vor oferi premii în bani, plus multe alte surprize oferite de diferiți colaboratori (sponsori).

După terminarea evenimentului va avea loc la baza pârtiilor un after-party asigurat de către DJ KOJOK si DJ NEWGOTTY, gazda fiind MC/DJ CATALIN SANATESCU.

Locul de desfășurare din cadrul Domeniului Schiabil va fi făcut public prin mass-media locală și internet pe site-ul Domeniului Schiabil Șureanu https://schi-sureanu.ro/ ,

pagina de facebook a organizatorilor https://web.facebook.com/SchiSureanu.ro/ ,

Șureanu Mountain Sport Center- https://web.facebook.com/sureanusportcenter/ ,

 precum și pagina evenimentului

Cupa de Schi Șureanuhttps://www.facebook.com/events/129304568305747/

Vă așteptăm!

Pentru informații suplimentare,

Persoană de contact organizatori: Oltean Andrei – telefon 0799 189 094.

Adaugă comentariu

Grafică şi dezvoltare website | artON MEDIA, webDesign