camere live

Ada1

Ada2

Raluca1

Raluca2

Anunț redeschidere sezon

Dragi prieteni, venim cu vești bune pentru iubitorii sporturilor de iarnă.

Începând de mâine, 12 decembrie vă așteptăm la domeniul schiabil Șureanu cu trei pârtii pregătite pentru dumneavoastră.

revenim cu detalii… și poze

5 Comentarii

 • re
  Posted 11 decembrie 2020 14:34

  Cand porniti camerele?

 • Sever Scarlat
  Posted 14 decembrie 2020 9:57

  Multumim de mesaj! O imagine face cat 1000 de cuvinte! De anul trecut ati decuplat toate cele 3 camere video pe motive “tehnice”… Chiar nu ati gasit pe nimeni sa le repuna in functiune sau in realitate nu doriti acest lucru. Pana la urma acest lucru tine de un minim respect pentru clienti….

 • Adrian CUCU
  Posted 16 decembrie 2020 9:40

  Buna ziua!
  Venim la dumneavoastra de 4 ani și dorim sa venim și in continuare. Am apreciat deschiderea pe care ați avut-o în ceea ce privește Domeniul schiabil. Corectitudinea este IMAGINEA ce ne-a determinat să venim la dumneavoastră iar acest lucru este apreciat întotdeauna. Ceea ce a spus domnul Sever este adevarat. Din respect pentru clienții dumneavoastră ar trebuie sa porniți camerele video. Nu cred ca la investiția pe care ați făcut-o vă împiedică un astfel de lucru. Ca să conduci 6-7 ore pentru a gasi niste pârtii care lasă de dorit (amintițivă de sezonul trecut) nu este un lucru plăcut nimănui, și mai mult veți pierde la capitolul IMAGINE.
  Cu speranța ca vom fi auziți vă doresc Sarbători fericite și multă zăpadă!

 • Dan Dreghiciu
  Posted 24 decembrie 2020 15:15

  Buna ziua,

  Ne-am bucurat sa auzim despre deschiderea sezonului de schi din 12 decembrie. Ati promis ca reveniti cu detalii si poze …..
  Nu ati revenit nici cu detalii, nici cu poze, cel putin nu pe site.
  Camerele nu merg de vreo doua sezoane …
  Aflam mai multe detalii despre starea partiilor de la alte persoane (instructori de schi, proprietari de cabane) decat de la voi, ceea ce nu mi se pare normal. Exact cum s-a spus mai inainte, asta arata in ce fel va pretuiti clientii.
  Tipic romanesc – lasa ca merge si asa. Aveti dreptate, atata timp cat ne exista alte optiuni de schiat in zona …

 • Skip
  Posted 25 decembrie 2020 12:28

  Dragi administratori. Vin la Sureanu de câțiva ani pe principiul ca e mai bine sa lăsăm banii la noi în țară decât să-i ducem în Austria sau alte locații din alte țări. Cu mare parere de rau cred ca nu mai pot suporta indiferența cu care suntem tratați (si aici ma refer strict la domeniul schiabil) unde personal nu gasesc in ultimii ani nici o schimbare. La ce am văzut în postarile de mai sus as mai adauga lipsa absolută in imbunatatirea condițiilor de transport pe cablu, îmbarcare pe unitățile de transport si tariful raportat la condițiile date. Stiu ca nu are prea mare importanță postarea mea dar am simtit să-mi exprim parerea. Va doresc Sărbători linistite!!! Si la anul care vine sa va gânditi sa oferiți putin respect.

Adaugă comentariu

Grafică şi dezvoltare website | artON MEDIA, webDesign